Rauhoittumiskurssit

Iisisti- rauhoittumiskurssit


Kursseja päivitetään.

Hinta: 95 eur. (Sis. 24% Alv:n)

Iisisti- rauhoittumiskurssi on tarkoitettu kaikille koirille ikään ja kokoon katsomatta. Iisisti kurssilla opetellaan rauhoittumista tilanteessa kuin tilanteessa. Jos koirasi ei siedä toisten koirien läsnäoloa, suosittelen alkuun omaa yksityiskurssia, jolloin häiriöt saadaan lisättyä vähitellen.


Harjoitukset parantavat koiran keskittymiskykyä sekä koira oppii rentoutumaan esim. odotustilanteissa.

Kurssilla harjoitellaan omalle alustalle rauhoittumista. Kurssilla käydään läpi pienin askelin rauhoittumisen perusteita.

Rakennetaan käytös niin, että harjoituksia on helppo jatkaa kotona ja yleistää toivottua käytöstä erilaisissa paikoissa.

Kurssille tarvitset mukaan naksuttimen, pieniä motivoivia herkkuja, alustan tai oman häkin. Vesikuppi, kakkapusseja ja rauhallista mieltä:)

Kouluttajana toimii pitkän linjan ammattilainen; Ammattitutkinnot suorittanut eläintenkouluttaja, trimmaaja ja koirahieroja Riikka Hartikainen.

Lisäksi Riikka on suorittanut eläinten kouluttajan EAT:n. Suuntautumisena eläinten ongelmakäytöksen hoito ja käytösneuvonta.
Kurssille mahtuu 2-4 koirakkoa.

Lisätietoja ja kurssille ilmoittautuminen: e-mail. riikankoirapalvelut@gmail.com.

Voit ilmoittautua myös alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai ajanvarauskalenterista.

Puh: 046 6471756 (Voit laittaa viestiä myös Whatsappin kautta) Facebook: Riikan koirapalvelut ja Instagram: @Riikan_koirapalvelut© 2021 Riikan koirapalvelut kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita