Ilmoittautumis- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste

Asiakas sitoutuu näihin ehtoihin ilmoittautuessaan kurssille.

Ilmoittautuminen koulutuksiimme tapahtuu sähköpostilla tai ilmoittautumiskaavakkeen kautta. Voit ilmoittautua myös suoraan ajanvarasukalenterin kautta.

Kursseille ilmoittautumiset ovat aina sitovia. Jos kurssi on täynnä, voit halutessasi jäädä varasijalle odottamaan vapautuvia paikkoja. Varallaolo ei sido mihinkään. Sitovaksi ilmoittautuminen muuttuu, kun otat vastaan vapautuvan paikan. Myös osallistumismaksu laskutetaan vasta tämän jälkeen.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, kurssipaikoissa tai kouluttajissa pidätetään.

Palautamme rahat kokonaisuudessaan, jos perut osallistumisen koulutuksiin aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos perut ilmoittautumisesi alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koiran tai omistajan sairastumisen vuoksi tapahtuneista maksu palautetaan myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista ( lääkärin tai eläinlääkärintodistus esitettävä ).

Jos jätät kurssin muista syistä kesken, emme palauta osallistumismaksua emmekä korvaa käymättä jääneitä kertoja korvaavilla tunneilla.

Laskutus: Eezy Kevytyrittäjät Osk:n kautta. Hinnat sisältävät 24%: ALV:n.Tietosuojaseloste. Asiakastietoja kerätään laskutusta varten:

© 2021 Riikan koirapalvelut kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita