Perustaitokurssit


Kursseja päivitetään

Kouluttajana toimii pitkän linjan koira-alan ammattilainen; Ammattitutkinnot suorittanut eläintenkouluttaja, trimmaaja ja koirahieroja Riikka Hartikainen. Lisäksi Riikka on suorittanut eläinten kouluttajan EAT:n. Suuntautumisena eläinten ongelmakäytöksen hoito ja käytösneuvonta.

Riikka on kouluttanut työkseen vuodesta 2009. Riikan koirapalvelut tarjoaa koira- ja ihmislähtöistä opetusta. Pyrin ottamaan kaikki huomioon omina yksilöinään.

Opetus tapahtuu pienryhmässä, jotta koulutus on mahdollisimman koirakkokohtaista.

Koulutus pohjautuu positiiviseen vahvistamiseen ja koiran omaan oivaltamiseen. Näin oppiminen on nopeampaa. Koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.

Riikan koirapalvelujen perustaidotkurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omia koulutustaitojaan ja oppia ymmärtämään koulutuksen perusasioita.

Kurssilla perehdytään arkitaitoihin kuten hihnakäytökseen, luokse tuloon, kontaktiin, paikalla oloon jne. Sekä vahvistetaan jo opittuja taitoja.

Kurssille voi osallistua kaiken ikäiset koirat, joille halutaan opettaa perustottelevaisuutta. Kurssille mahtuu 2-3 koirakkoa.

Lisätietoja ja kurssille ilmoittautuminen: e-mail. riikankoirapalvelut@gmail.com.

Voit ilmoittautua myös alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai ajanvarauskalenterista.

Puh: 046 6471756 (Voit laittaa viestiä myös Whatsappin kautta) Facebook: Riikan koirapalvelut ja Instagram: @Riikan_koirapalvelut

irjoita tekstisi tähän...

© 2021 Riikan koirapalvelut kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!